Real nu al gered na 4-1 winst gisteravond.    Real Noorderwijk was uit op revanche na de nederlaag in de heenwedstrijd. Enkel De gekwetste Zerouali ontbrak bij de thuisploeg, coach Schapmans ziet de wedstrijd vol vertrouwen tegemoet. Toch loopt het niet van een leien dakje en is Real na amper 2 minuten op achtervolgen aangewezen.

Lucas Zanca prikt de 0-1 voorbij doelman Morant. Daarna zit de wedstrijd lang op slot, Morlanwelz is een sterk verdedigend blok dat wacht en loert op de counter. Halfweg trapt Heutmen Kherouach op de paal en even later mist hij op corner. Er volgen nog enkele kansjes doch bij de rust is het nog steeds 0-1. In de kleedkamer volgt een terechte donderpreek van de coach... Real blijft zoeken naar dat gaatje in de defensie van Morlanwelz en vindt dit in de 24e minuut...Abdullah Kherouach (Kiri) brengt de Noorderwijkenaren op gelijke hoogte. Een sterke Morant en een ploeg die blijft knokken...Real dwingt de bezoekers tot fouten, Bouyakoubi zet de voorsprong op de tabellen: 2-1 (30'35").

Op 6 min. van het einde versiert Real een 10m-trap, Hicham Salah zet hem feilloos om: 3-1 (34'). El Kharroubi loopt nog tegen zijn tweede geel wanneer hij ongelukkig in botsing komt met de bezoekende goalie, het geeft Morlanwelz nieuwe moed om alles op alles te zetten en met een vliegende keeper te gaan spelen.

Op 8 seconden van het eindsignaal zet Abdullah Kherouach de kroon op het werk met de 4-1! Moeilijke maar verdiende overwinning van onze jongens!

Real Noorderwijk speelde met: David Morant, Hamza Ait Ikkou, Hicham Salah, Karim Bouyakoubi, Abderahim El Kharroubi, Abderrahim Marouane, Yannick Scheerens, Niels Caers, Joren Lambaerts, Abdullah en Heutmen Kherouach en Davy Van Bael Doelpunten waren van Abdullah Kherouach (2), Hicham Salah (1) en Karim Bouyakoubi (1)

Beloften 3 - 3

Bij onze beloften ontbraken Bahloul, Ward Vivijs en Yannick Arnoets, in doel stond nog eens Brent Hendrickx... Na 4 min. schiet Valdemi al raak voor de bezoekers: 0-1. Scheerens kent een ongelukkige avond en treft 2x de paal op enkele minuten tijd, Caers ziet eerst nog een schot gepareerd worden door de keeper, doch op een verre bal verkijkt de doelman van Morlanwelz zich even later en 1-1 (Caers).

Delabriere zet de bezoekers opnieuw op voorsprong 1-2, overhoeks getrapt en aan de 2e paal binnen getikt. Ruststand 1-2. De youngsters beginnen een pak agressiever aan hun 2e helft en als Morlanwelz dan toch gevaarlijk komt opzetten, vinden ze een prima Brent Hendrickx op hun weg. Kapitein Joren Lambaerts brengt in de 35e min. zijn ploeg langszij: 2-2. Real duwt nu door, doorsteekpas van Scheerens op Ferrian en 3-2.

Nog een kleine 5 min. te gaan... Delabriere verstoort het feestje echter en tikt de gelijkmaker binnen: 3-3. De scheidsrechter fluit de wedstrijd dan 2 minuten te vroeg af en zo blijven onze beloften steken op een gelijkspel. Toch knap gedaan!

Real youngsters speelde met: Brent Hendrickx, Pieter-Jan Hendrickx, Jasper Vivijs, Rik Janssens, Joren Lambaerts, Joren Jennes, Yannick Scheerens, Marco Ferrian, Niels Caers, Hamza Ait Ikkou en Davy Van Bael.

Doelpunten: Caers (1), Joren Lambaerts (1), Ferrian (1)